Hosting en domein

Elke website moet ergens gehost worden, dat is de locatie waar uw website opgeslagen staat en van waar alle gegevens komen. Bij WebStage beheren wij eigen servers waar wij altijd direct bij kunnen mocht er iets mis gaan. U hoeft dus geen externe hosting service in te huren en hoeft over alle zaken met betrekking tot de website enkel met ons te communiceren.

Buiten hosting moet u ook een domeinnaam laten registreren. Dat is het adres van uw website. Bijvoorbeeld "www.uweigenwebsite.nl" is een domeinnaam. Deze kunt u ook door WebStage vast laten leggen maar dit blijft altijd uw eigendom. Zodra wij de website voor u online zetten zal deze te bereiken zijn via deze domeinnaam. Dit wordt ook wel een "URL" genoemd. Het is belangrijk goed na te denken over de URL, zodat mensen hem makkelijk kunnen onthouden, maar ook bijvoorbeeld Google weet waar de website over gaat. Het is dus erg belangrijk voor uw vindbaarheid online. Bij een URL kunt u ook zelf email adressen aanmaken met de URL erin. zo kunt u bijvoorbeeld "info@uweigenwebsite.nl" of "uwnaam@uweigenwebsite.nl" kiezen. Dat staat natuurlijk een stuk professioneler dan een Hotmail of Gmail account voor zakelijk gebruik.

Een domeinnaam en hosting zit standaard inbegrepen bij alle WebStage pakketten. Voor de vaste prijzen hiervan kunt u kijken op de prijzenpagina. Voor vragen over de technische aspecten van het hebben van een website kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.
Background - WebStage