Wie is WebStage eigenlijk?

WebStage is opgericht door 2 ZZP'ers genaamd Tom van Leijsen en Peter Westerlaken. Tom is  programmeur en Peter is grafisch ontwerper.

Voor WebStage waren zij beide al jaren actief bezig als freelancer onder andere met het bouwen van websites. Echter vaak blijkt het dat het budget van potentiele klanten te klein is ten opzichte van het aantal uren dat in het bouwen en realiseren van een goede website gaat zitten. Hierop ontstond het idee voor de WebStage applicatie waarmee veel tijd op het programmeren en het ontwerpen bespaard kan worden zodat de prijs ver omlaag kan. Waar websites bij andere bedrijven vaak tussen de € 1000,- en € 3500,- kosten hebben we bij WebStage dit bedrag kunnen verlagen naar € 250,- Euro voor een volledige website en € 450,- Euro voor een volledige website met een CMS waardoor deze gemakkelijk zelf bij te houden is door de klant.

Later kwam er ook nog de vraag om webwinkels bij en hiervoor hebben we dus ook de applicatie uitgebreid zodat we ook vanuit de zelfde applicatie een volledig door de klant te beheren webwinkel kunnen bouwen.

Inmiddels is WebStage al wat jaren actief en er worden steeds meer modules geintegreerd. Zo kwam er de agenda-module bij, werd het mogelijk om formulieren te customizen, werd social media geintegreerd, zijn webstatistieken zichtbaar gemaakt en werden de andere modules steeds verder verbeterd. 

Ook voor meer vragen over ons bedrijf en wat precies de mogelijkheden zijn kunt u gerust contact opnemen met ons via de contactpagina.
Background - WebStage