Zelf uw website onderhouden

Zelf uw website onderhouden? Dat kan door middel van ons eigen "Content Management System" (CMS). Deze zit standaard gekoppeld aan alle WebStage websites. Hierdoor kunt u inloggen op uw website en zonder enige technische kennis gemakkelijk zelf teksten, afbeeldingen, filmpjes, pagina's of wat dan ook toevoegen, wijzigen of verwijderen. Uw website beheren wordt hierdoor net zo makkelijk als bijvoorbeeld uw Facebook profiel beheren. 

Verbeter zelf je vindbaarheid in Google
Het CMS biedt tevens nog een aantal andere voordelen. Zo kunt u in het CMS ook voor elke losse pagina (of zelfs bij bijvoorbeeld een nieuwsbericht) zoektermen invullen waarop u graag gevonden wilt worden in Google. Hierdoor wordt uw site beter vindbaar en kunnen mensen bijvoorbeeld ook uw specifieke nieuwsbericht over een bepaald onderwerp in een keer vinden in hun zoekresultaten.

Website statistieken
Ook is het mogelijk via het CMS de statistieken van uw website in te zien, zodat je altijd weet hoeveel bezoekers er elke dag op de website zijn geweest, waar zij vandaan kwamen, welke browser zij gebruikte en op welke zoekwoorden zij de website hebben gevonden.

CMS later erbij kopen
Een website met CMS kost bij ons € 450,-. Het is echter ook mogelijk om eerst een standaard website te nemen voor € 250,- en later als u daar aan toe bent simpelweg de € 200,- bij te betalen en dan wordt door ons per direct het CMS alsnog aangesloten zodat u vanaf dat moment toch uw website zelf kunt beheren en ook de andere voordelen ervan kunt genieten.

Om een impressie van het CMS te krijgen kunt u de afbeeldingen hieronder bekijken

 

Background - WebStage
Sluiten
Volgende
Vorige
Cms Inlog
Cms Inlog (1/6)
Cms Openingspagina
Cms Openingspagina (2/6)
Cms Menu Overzicht
Cms Menu Overzicht (3/6)
Cms Tekst Pagian Aanpassen
Cms Tekst Pagian Aanpassen (4/6)
Cms Website Statistieken
Cms Website Statistieken (5/6)
Cms Nieuwsberichten Toevoegen
Cms Nieuwsberichten Toevoegen (6/6)