CMS modules van Webstage

Een WebStage website is volledig naar uw wensen op maat te maken. Het aantal soorten pagina's dat wij voor u in kunnen richten breidt zich steeds verder uit en mochten er specifieke wensen zijn dan zorgen wij dat deze gerealiseerd worden. Al deze pagina's zijn tevens ook weer zelf te beheren via het CMS. Hier staat slechts een greep uit de verschillende modules die wij op uw website kunnen integreren:

STANDAARD TEKSTPAGINA
Elke pagina is in eerste instantie een standaard tekst pagina. Via het CMS kunt u hiervan ook zelf extra pagina's aan maken of aanpassen. Ook zijn er hierbij diverse opmaak mogelijkheden zoals het plaatsen van links, tabellen, uitlijnen, opsommingen, dik of cursief gedrukte tekst etc.

AFBEELDINGEN
Afbeeldingen kunnen op elke pagina geplaatst worden en eventueel via het CMS gemakkelijk geupload of verwijderd worden. Ook is het mogelijk om gallerijen met meerdere afbeeldingen te plaatsen. We hebben hiervoor ook een viewer ontwikkeld die de afbeeldingen op de website erg mooi en vooral snel weergeeft. Ook is bijvoorbeeld "swipen" op de iPad hierdoor mogelijk.

VIDEO'S
Filmpjes op de website plaatsen? Dat kan op elke pagina en is net zo makkelijk als een filmpje op Facebook zetten. Simpelweg de link van het Youtube- of Vimeo filmpje plaatsen en het CMS doet de rest. Het filmpje wordt direct netjes op de website weer gegeven in de juiste resolutie en precies passend op de pagina en tussen de eventuele tekst.

NIEUWSPAGINA
Het is ook mogelijk zelf een nieuwspagina bij te houden. Hiervoor heeft u wel sowieso het CMS nodig omdat u deze berichten natuurlijk het beste zelf kunt bijhouden. Het hebben van een nieuwspagina is erg goed voor de vindbaarheid in bijvoorbeeld Google, zoekmachines houden namelijk bij hoe vaak er nieuwe informatie op een website wordt geplaatst. Daarnaast is het ook mogelijk afbeeldingen en video's toe te voegen aan nieuwsberichten. Dat is allemaal aan uzelf.

ONLINE AGENDA
Als u evenementen zoals bijvoorbeeld optredens wilt aankondigen dan kan het makkelijk zijn een actueel agenda overzicht op de website te plaatsen. Dat kan! En de agenda is ook weer via het CMS te updaten. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook eerdere evenementen laten zien. Ook is het mogelijk om bij elk evenement foto's of video's te plaatsen ter promotie. Zelfs meerdere agenda's bijhouden op verschillende pagina's wordt extra makkelijk gemaakt.

CONTACTPAGINA
Elke website heeft natuurlijk een contact pagina nodig. Deze hebben wij standaard uitgebreid met een contactformulier wat mensen in kunnen vullen om contact met u op te nemen. Daarnaast krijgt u van ons alle ruimte om uw gegevens te laten zien en eventueel wat aanvullende informatie te plaatsen. Daarbij krijgt u uw eigen email adressen bij de website zodat u professioneel over komt met adressen als "info@uweigenwebsite.nl" of "uwnaam@uweigenwebsite.nl". 

FORMULIEREN
Welke gegevens u ook van uw klanten zou willen verzamelen, het is mogelijk met online formulieren. Deze kunnen wij volledig aanpassen op uw wensen en voor uw bezoekers zien deze formulieren er bijzonder overzichtelijk uit.

WEBWINKEL
Het is ook mogelijk een complete webwinkel te integreren in uw website. Of het nu om een paar producten gaat of om een enorm assortiment van meer dan 1000 producten, het kan. Omdat wij de webshop module hebben geintegreerd in het CMS wordt het zelf onderhouden van uw online verkoop kinderspel. Voor meer informatie over het webwinkel systeem van WebStage klikt u hier.

WIDGET
Op de homepagina is het mogelijk een widget te plaatsen. Dat betekend dat u naast de eventuele welkomst tekst bijvoorbeeld uw laatste Twitter berichten, het laatste nieuws of aanbiedingen uit uw webwinkel op de homepagina kunt plaatsen. Zo zien uw bezoekers altijd al eerste de informatie die u het belangrijkst vind en het meest actueel is.

LOGO REAL
Werkt u wel eens samen met collega's of wilt u kenbaar maken wie uw leveranciers zijn of simpelweg links naar andere gerelateerde websites plaatsen. Dat kan allemaal met de "partners module". Dit geeft de mogelijkheid om een pagina vol logo's of afbeeldingen toe te voegen die allemaal werken als links naar andere websites of andere pagina's binnen uw eigen website. Op deze manier hebben ook andere websites profijt van uw vindbaarheid of kunt u laten zien met welke bedrijven u samen werkt. Het is ook mogelijk een real van logo's automatisch op de homepage te laten verschijnen.

IETS ANDERS NODIG?
Mochten er nog andere soorten pagina's of functionaliteiten nodig zijn die hierboven niet genoemd zijn dan is dat ook geen probleem. Bij WebStage zorgen we er altijd voor dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Mocht het nog niet bestaan, dan bouwen we het gewoon! Voor een eventuele extra module die enkel voor uw website bruikbaar is vragen wij € 75,-. Heeft u vragen over de mogelijkheden hiervan? Of wilt u weten hoe wij bepaalde zaken zouden realiseren? Neem dan gerust vrijblijvend contact op