Hosting en domein

Elke website moet ergens gehost worden, dat is de locatie waar uw website opgeslagen staat. Bij WebStage beheren wij eigen servers waar wij altijd direct bij kunnen mocht er iets mis zijn. U hoeft dus geen externe hosting service in te huren en hoeft over alle zaken met betrekking tot uw website enkel rechtstreeks met ons te communiceren.

Buiten de hosting zult u ook een domeinnaam moeten laten registreren. Dat is het adres van uw website. Bijvoorbeeld "www.uweigenwebsite.nl" is een domeinnaam. Deze kunt u ook door WebStage vast laten leggen maar dit blijft wel altijd uw eigendom. Zodra wij de website voor u online zetten zal deze te bereiken zijn via deze domeinnaam. Dit wordt ook wel een "URL" genoemd. Het is belangrijk goed na te denken over de URL, zodat mensen hem makkelijk kunnen onthouden, maar ook bijvoorbeeld Google weet wat er op de website te vinden is. De domeinnaam is dus erg belangrijk voor uw vindbaarheid online. Bij een URL kunt u ook zelf email adressen aanmaken met de URL erin. zo kunt u bijvoorbeeld "info@uweigenwebsite.nl" of "uwnaam@uweigenwebsite.nl" kiezen. Dat staat natuurlijk een stuk professioneler dan een Hotmail of Gmail account voor zakelijk gebruik.

Een domeinnaam en hosting zitten standaard inbegrepen bij alle WebStage websites. Voor de vaste prijzen hiervan kunt u kijken op de prijzenpagina. Voor vragen over de technische aspecten van het hebben van een website kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.