Social media integratie

Social media wordt steeds belangrijker. Bijna iedereen zit op Facebook en/of Twitter en het is een van de meest efficiente manieren om mensen te bereiken. Daarom hebben we deze mogelijkheden ook geïntegreerd in de WebStage websites. 

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de "vind ik leuk" knop aan nieuwsitems op uw website toe te voegen of bijvoorbeeld bij evenementen op de agenda pagina zodat mensen via uw website het evenement automatisch kunnen delen op Facebook met hun vrienden. Daarnaast is het ook mogelijk om uw laatste Tweets weer te geven op uw website en kunnen mensen u ook rechtstreeks vanaf de website volgen door op de "Follow" button te klikken. 

Daarbij kan de website worden voorzien van links naar uw eigen Facebook of Twitter profiel. Als u daar dan weer de links naar uw website op plaatst wordt het voor uw bezoekers makkelijk u te vinden en te volgen op hun eigen manier. Communicatie kan dan ook gemakkelijk geautomatiseerd worden omdat uw website en deze profielen zijn te koppelen. Voor meer informatie hierover of een advies over hoe dit het beste is in te richten kunt u contact met ons opnemen.