Zelf uw webwinkel beheren

Een eigen webwinkel is vaak een interessante aanvulling op een fysieke winkel of op lokale activiteiten. Al zien we tegenwoordig steeds vaker dat men er zelfs voor kiest enkel nog de webwinkel te gebruiken omdat deze op zichzelf al genoeg inkomen kan generenen en fysieke locaties vaak veel meer kosten met zich mee brengen. Echter het bouwen van een webwinkel was vroeger vaak een behoorlijke investering omdat er veel programmeerwerk in de ontwikkeling van zo'n complexe website gaat zitten. Nu niet meer!

Bij WebStage bieden we de mogelijkheid om van je website een complete webwinkel te maken. Het beheren van de webshop wordt kinderspel omdat dit eenvoudig vanaf elke computer met een internetverbinding te doen is via het CMS. Producten toevoegen, pagina's wijzigen, aanbiedingen plaatsen of uw voorraad beheren wordt simpel en zoveel mogelijk geautomatiseerd. 

Er zit geen maximum aan het aantal producten en de webwinkel biedt verschillende manieren om te zoeken en te sorteren op producten binnen uw website. Uw klanten kunnen betalen met alle gangbare online betaal methoden zoals bijvoorbeeld iDeal, Paypal, credit card of via een automatisch gegenereerde factuur (PDF). Verder wordt er een uitgebreid overzicht van uw bestellingen bijgehouden zodat u altijd precies weet wat u verdient.

Uiteraard is het ook hier mogelijk om statistieken van de verschillende pagina's van uw website te bekijken zodat u makkelijk kunt zien welke producten bijvoorbeeld het meest bekeken worden.

Mocht u interesse hebben in het bouwen van een webwinkel of vragen hebben over de mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina